E-mail: umbrellaco@seznam.cz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPortálGalleryLatest imagesRegistracePřihlášení

Pokec ke srazu

Goto down 
+9
kozel10
ka[CZ]enka
radovan73
19kata84
KmochiCZ
ramp
Bodyny
Anti
rybiz
13 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
ramp
Leader
Leader
ramp

Počet příspěvků : 430
Datum založení účtu : 18. 10. 10
Roky : 59
Město : Most

Pokec ke srazu - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime30.06.13 2:13

For :Bodyny
Vše ok už jsme o té ceně spolu mluvily a jelikož je to letos s tokovým servisem tak si myslím že je to zadarmo !!! Skuste takto dělat slezinu někde v kempu s ubytováním a pití a jídlo zdarma co hrdlo ráčí . Takže paráda !!!!! Už se těším                     Very Happy Very Happy Very Happy cheers cheers cheers cheers
Návrat nahoru Goto down
Bodyny
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
Bodyny

Počet příspěvků : 108
Datum založení účtu : 29. 10. 10
Roky : 41
Město : Valašské Meziříčí

PříspěvekPředmět: Vyšší cena   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime30.06.13 1:41

Po loňské zkušenosti jsem neměl na vybranou,musel jsem zvednout cenu..Nerad bych se dostal do situace,že se bude vybirat na další sudy piva,bylo mne trapně..Nekteří přispěli,nekteří ne..Letos tam chci člověka na uvaření guláše a polévky+každy den po bujném večeru příjde člověk a umyje a uklidí nádobí..Proto vyšší cena..Navíc se zvýšila i cena piva..Vyšší DPH..Co už..Neměl by být problém..seženu ti doklad o zaplacení pobytu na Zajíčkově..Dej vědět co nejdřívě,zda bude opravdu potřeba..
Návrat nahoru Goto down
darrieen

darrieen

Počet příspěvků : 200

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime30.06.13 1:13

uff 800 kč Sad jsem socka ale co se dá dělat Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Po minulejch ročníkách chápu zvedlou cenu a jsem pro Very Happy Jen pro případ že se mě to vyhrotí v práci co se dovolené tejká ( opět jako loni se ve stejnou dobu hrnou na dovču i jiný) budu možná potřebovat nějaké potvrzení o zaplaceném pobytu. Loni Body říkal že to není problém. Jen nějakej kus papíru kde bych mohl popřípadě ukázat našemu božstvu v práci že mám přednost Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
KmochiCZ
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
KmochiCZ

Datum založení účtu : 08. 11. 10
Roky : 50
Město : Nový Jičín

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime28.06.13 18:03

Potvrzuji, ze paintball byl zamluven na 16.8 od cca 17h, videl bych hru na max. 3hodky.
sebou jen pevnejsi boty, pripadne kdo chce svoje maskace, jinak je vse k zapujceni na miste.
Návrat nahoru Goto down
kozel10
Členové
Členové

Počet příspěvků : 35
Datum založení účtu : 24. 04. 13
Roky : 43

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime25.06.13 7:47

jj hlavně aby bylo dost,jinak je mi to jedno
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime25.06.13 2:24

tricka [Corp]KaCZka + [Corp]Daniel zaplaceno 
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime21.06.13 18:40

Pánové a dámy blíží se datum srazu tak uz by se meli zacit resit od 1.7. nejake te organizacni veci !!!!!! Tak venujte foru pozornost a denne kontrolujte nove prispevky a piste jestli mate dotazy nebo mate co k tomu dodat diky ramp
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime17.06.13 16:46

for Kladno: Když nemůžeš na sraz tak ti ho pošleme, pak se domluvíme až budou hotové, peníze na účet došly , Kladno má zaplaceno
Návrat nahoru Goto down
Kladno78

Kladno78

Počet příspěvků : 4
Datum založení účtu : 04. 08. 11
Roky : 46
Město : Kladno

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime17.06.13 8:12

Já jsem poslal 400Kč za tričko dnes taky.Ale chci se zeptat,kdy ho dostanu,protože na sraz nemůžu,budu na dovolený  v Bulharsku. Šlo by to poslat poštou?.
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime17.06.13 3:32

Tak první vlašťovka Very Happy ,kozel už zaplatil tričko  respektivě poslal na účet 400kč ,vemte si z něho příklad :-))
Návrat nahoru Goto down
- D3nZ0 -
Členové
Členové
- D3nZ0 -

Počet příspěvků : 17
Datum založení účtu : 06. 11. 10
Roky : 37
Město : Borsky Mikulas

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime14.06.13 2:44

Hmmm u mne bude problem z poslanim na ucet bo sem promrdal nekde heslo ale nejak to zaridim snad...a jinak zapomenuly ste dodat ze si ma kazdy donest svuj kryglak na pivo nebo raci dva po skusenostech z loni kdy uz nektere pullitri odmitali spolupraci a rozpadali se :-D :-D :-D
Návrat nahoru Goto down
rybiz
Členové
Členové

Počet příspěvků : 239
Roky : 30

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime13.06.13 3:29

Ahoj,tak ohledně trička už víme cenu.Platit se musí předem do 30.6. Kdo nezaplatí do této doby,má smůlu.
Viz. : https://umbrell4co.forumsk.com/t314-klanove-tricko-informace
Návrat nahoru Goto down
[Corp]Sparta
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
[Corp]Sparta

Počet příspěvků : 37
Datum založení účtu : 24. 10. 10
Roky : 46
Město : Praha

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime06.06.13 21:58

Ty vole na pátek hod pivo a na sobotu klidně chcanky to už bude každému jedno.
Ve stanu? Hn tak už tet ti závidím mít stan mezi téma prasatama.v nedeli si domů místo stanu vezes padák a ještě maskovanej. Loooool
Jinak rampě máš výhodu ve svém věku už jen mladnes takže náš na painbolu ubehas. Smile jinak nevím jestli to je gud nápad jít v pátek. Já bych radci Ho dál v sobotu. Nechci v sobotu bejt nehybnej po pátku.
Virus a čekám sci slaninku uzené a klobasku. Na oplátku ti s prahy přivezu třeba kurvu s Perlovky.
Jinak jsem koukal že tu moc přihlášek nemáte.
Tak zatím zdar moji cikáni a židi.
Ave Sparta
Návrat nahoru Goto down
kozel10
Členové
Členové

Počet příspěvků : 35
Datum založení účtu : 24. 04. 13
Roky : 43

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime03.06.13 18:30

no já v pátek asi nestíhám ješte nevím jestli budu mít volno jestli ne přijedu v noci....
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime31.05.13 4:13

KmochiCZ napsal:
zacnu pristi tyden domlouvat radeji s predstihem paintball, jak jsem cetl tak jste pro patek, nicmene pokud si chcete zahrat jste schopni dojet tak aby jsme paint naplanovali nejpozdeji start v 17h ? ( tzn nejlepe v 16h odjezd z kempu, protoze presun min. 30min +15min od poradatele atd.) pripadne i drive.... protoze pozdeji uz nebude moc casu a zatmime... At jsme aspon 4h v terenu a trosku se probehnem, minule si to Rampelnik pochvaloval a jeste zadal o pridavek Surprised)

Jo jo ještě teď když si vzpomenu tak mě je blbě No ,přemýšlel jsem ,že bych byl jako technický dozor ,ale zas na druhou stranu uvidíme snad se zůčastním .Ještě chvilku si to nechám projít hlavou teda ten týden ,ale už mě bolí celý člověk Laughing
Návrat nahoru Goto down
KmochiCZ
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
KmochiCZ

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime31.05.13 2:00

zacnu pristi tyden domlouvat radeji s predstihem paintball, jak jsem cetl tak jste pro patek, nicmene pokud si chcete zahrat jste schopni dojet tak aby jsme paint naplanovali nejpozdeji start v 17h ? ( tzn nejlepe v 16h odjezd z kempu, protoze presun min. 30min +15min od poradatele atd.) pripadne i drive.... protoze pozdeji uz nebude moc casu a zatmime... At jsme aspon 4h v terenu a trosku se probehnem, minule si to Rampelnik pochvaloval a jeste zadal o pridavek Surprised)
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime30.05.13 15:39

Bodyny napsal:
Kaczenko,nebude problém se stanem..
Rampe chtěl si napsat zubr11 gold že:-) Zubr 10 je patok:-) hold kaczenka bude řádit:-)Jak psala:-)

Jasně !!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Bodyny
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
Bodyny

Datum založení účtu : 29. 10. 10
Roky : 41
Město : Valašské Meziříčí

PříspěvekPředmět: Stan   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime30.05.13 7:43

Kaczenko,nebude problém se stanem..
Rampe chtěl si napsat zubr11 gold že:-) Zubr 10 je patok:-) hold kaczenka bude řádit:-)Jak psala:-)
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime30.05.13 6:30

ka[CZ]enka napsal:
Pokud to nebude Zlatý bažant nebo něco takového, tak je mi to jedno ( piju Zlatopramen, Gambrinus, Zubr, Svijany). Ale jen desítku, páč po silnějším moc řádím bounce A prý mám dost velkou spotřebu, tak s tím počítejte Embarassed Jo a já budu teda potřebovat někde najít flek na postavení stanu, v chatce spát nemůžu, o tom jsem s Bodym mluvila už v loni. A určitě si zahrajeme s váma...

tam je místa na stan jen to domluv s Bodym a piva bude dost a samozřejmě jak v loni zubr 10°
Návrat nahoru Goto down
ka[CZ]enka
Členové
Členové
ka[CZ]enka

Počet příspěvků : 7
Datum založení účtu : 07. 04. 13
Roky : 40
Město : Rumburk

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime30.05.13 5:27

Pokud to nebude Zlatý bažant nebo něco takového, tak je mi to jedno ( piju Zlatopramen, Gambrinus, Zubr, Svijany). Ale jen desítku, páč po silnějším moc řádím bounce A prý mám dost velkou spotřebu, tak s tím počítejte Embarassed Jo a já budu teda potřebovat někde najít flek na postavení stanu, v chatce spát nemůžu, o tom jsem s Bodym mluvila už v loni. A určitě si zahrajeme s váma...
Návrat nahoru Goto down
radovan73
Členové
Členové

Počet příspěvků : 12
Datum založení účtu : 30. 10. 10

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime03.05.13 23:24

samozrejme že budeme hrat ..aj to same miesto ..ved to pozname ...pivko je jedno ake ..slovaci mozu aj asfalt..len nech je v tekutom stave..cuss
Návrat nahoru Goto down
19kata84

Počet příspěvků : 5
Datum založení účtu : 31. 07. 11

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime03.05.13 12:23

Paintball určo Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Anti
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
Anti

Počet příspěvků : 245
Datum založení účtu : 06. 04. 11
Roky : 38
Město : Rimavská Sobota

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime01.05.13 21:22

jasne
Návrat nahoru Goto down
KmochiCZ
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
KmochiCZ

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime01.05.13 20:59

Budete chtit zase domluvit Paintball ? Smile
Návrat nahoru Goto down
Anti
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
Anti

Počet příspěvků : 245
Datum založení účtu : 06. 04. 11
Roky : 38
Město : Rimavská Sobota

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime07.04.13 9:43

ale treba bych pocital s minimalne 1 beckou navic :-D aby sa nemuselo ist znova kupovat :-D
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu - Stránka 2 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Pokec ke srazu
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Pokec ke srazu
» Info o srazu
» pokec k turnaju 2013
» FOTKY ZE SRAZU
» Seznam účastníků srazu - přehled

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
E-mail: umbrellaco@seznam.cz :: Klanový sraz 2013-