E-mail: umbrellaco@seznam.cz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPortálGalleryLatest imagesRegistracePřihlášení

Pokec ke srazu

Goto down 
+9
kozel10
ka[CZ]enka
radovan73
19kata84
KmochiCZ
ramp
Bodyny
Anti
rybiz
13 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
ramp
Leader
Leader
ramp

Počet příspěvků : 430
Datum založení účtu : 18. 10. 10
Roky : 59
Město : Most

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime21.08.13 0:59

Anti napsal:
https://www.youtube.com/watch?v=9JUUtAmIahQ
ak som na niekoho zabudol vopred sa ospravedlňujem. Ale Mali by ste tam byť všetci a dúfam, že sa Vám video bude páčiť.
 Perfektní - povedlo se Very Happy Very Happy Very Happy  palec nahoru , Díky Anti
Návrat nahoru Goto down
Anti
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
Anti

Počet příspěvků : 245
Datum založení účtu : 06. 04. 11
Roky : 38
Město : Rimavská Sobota

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime21.08.13 0:02

https://www.youtube.com/watch?v=9JUUtAmIahQ
ak som na niekoho zabudol vopred sa ospravedlňujem. Ale Mali by ste tam byť všetci a dúfam, že sa Vám video bude páčiť.
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime19.08.13 17:54

Návrat nahoru Goto down
KmochiCZ
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
KmochiCZ

Počet příspěvků : 108
Datum založení účtu : 08. 11. 10
Roky : 50
Město : Nový Jičín

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime19.08.13 6:15

Lidi ještě jednou dík, byli jste supr jako vždy! Pro jistotu jsem si to take 4h stahoval jestli tam toho neni víc než vše co bylo i na DVD.
Návrat nahoru Goto down
Anti
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
Anti

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime19.08.13 4:33

na ulozto to ma 4,2 GB a na xdisku 2,7 GB :-D
Návrat nahoru Goto down
rybiz
Členové
Členové

Počet příspěvků : 239
Roky : 30

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime19.08.13 4:05

druha cast neni..je tam sobota i nedele
Návrat nahoru Goto down
Anti
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
Anti

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime19.08.13 3:47

rybiz napsal:
Ramp : http://www.xdisk.cz/cs/download.php?id=05FF6E361

dodatek sobota večer a neděle :   http://www.xdisk.cz/cs/download.php?id=23ADCC411
az bude nahrata aj druha cast, posli link :-D
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime19.08.13 1:55

ramp napsal:
Body napsal :
Vítejte ve realitě:-)

Chtěl bych poděkovat všem kteří přijeli snámi oslavit narozenininy a řádně zapít Adámka..Byla to skvělá párty do brzkých ranních hodin,dále bych chtěl poděkovat všem Umbrelákům kteří se zůčastnili 3 ročníku srazu,jako vždy skvělá společnost a párty ve velkém stylu,bylo mi ctí pro vás zorganizovat sraz 2013,jste super lidé..Dále bych zde chtěl MOC poděkovat Marek Čámský za iniciativní pomoc pří chystání jídla a věcí na oslavu.Velké díky Brácho!Dále velké díky patří Martin Steaker Margold a jeho přítelkyni Jolance..Po vašem odjezdu nám pomohli se vším a přítomnost jeho TRUCKu mne ušetřila ne jednu hodinu práce,MOC děkuji,jsem velkým dlužníkem..Dále jako každým rokem pro nás dělá fotky a připravuje ceny Corp Kmochi,tento dělal i řidiče,moc děkuji!!Samozřejmě děkuji své ženě Dáša Štáblová za perfektně zorganizovanou práci plánování.Andrej Nesnadny děkuji za pomoc při střelbách.Nejsme sice nejlepší klan ČR co se týče ranku,ale naše klanové pouto převyšuje všechny klany a to považuji za nejdůležitější věc,v tomhle je Umbrella jednička.Václav Nový děkuji že držíš Umbrellu v takovém duchu jaká je.DĚKUJI VŠEM ZA ÚČAST! 
I já děkuji Všem za účast a hlavně lidičkám ,kteří organizovali a pomáhali a těším se na další setkání Umbrelly  ramp
Návrat nahoru Goto down
rybiz
Členové
Členové

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime19.08.13 0:41

Naposledy upravil rybiz dne 19.08.13 3:32, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime18.08.13 21:52

Adresa na stažení fotek z uloz.to   :  http://ulozto.cz/xNauFE6z/foto-uc4-2013-rar
heslo : uco        možná to pujde i bez hesla

nebo s tohoto :  http://uloz.to/xXUTfSt7/foto-uc4-2013-rar

Naposledy upravil ramp dne 19.08.13 1:39, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime14.08.13 20:00

Kladno78 napsal:
A bylo by možný mi ho poslat poštou?.
 až se vrátíme ze srazu tak to dáme nějak dopořádku třeba poštou
Návrat nahoru Goto down
Kladno78

Kladno78

Počet příspěvků : 4
Datum založení účtu : 04. 08. 11
Roky : 46
Město : Kladno

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime14.08.13 19:01

A bylo by možný mi ho poslat poštou?.
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime13.08.13 5:12

Bodyny napsal :Doufám že tam máš i přepsanou DAGYS !!! :-)
sorry kámo ,velká omluva jsem úplně na to zapomněl ,že v loni vyšité tričko pro Dagys bylo trošku s jiným nickem Sad, takže letos už se to yas nestihne opravit
Návrat nahoru Goto down
Bodyny
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
Bodyny

Datum založení účtu : 29. 10. 10
Roky : 41
Město : Valašské Meziříčí

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime13.08.13 0:48

Doufám že tam máš i přepsanou DAGYS !!! :-)

ramp napsal:
Tak teď dorazily  vyšitá klanová trička od Ivy  za co jí díkec Very Happy   .Ještě se s tím budu muset poprat -- táhnout vlakem Most -Praha Rolling Eyes  ,ale pak už to pujde mám slíbený odvoz z Prahy

Pokec ke srazu Tricka_klan
Návrat nahoru Goto down
rybiz
Členové
Členové

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime12.08.13 19:31

Ještě chvilku a je tady klanová kalba Very Happy pig affraid santa cheers 
Návrat nahoru Goto down
kozel10
Členové
Členové

Počet příspěvků : 35
Datum založení účtu : 24. 04. 13
Roky : 43

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime07.08.13 2:38

no luxus vypadají dobře bounce 
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime06.08.13 23:34

Tak teď dorazily  vyšitá klanová trička od Ivy  za co jí díkec Very Happy   .Ještě se s tím budu muset poprat -- táhnout vlakem Most -Praha Rolling Eyes  ,ale pak už to pujde mám slíbený odvoz z Prahy

Pokec ke srazu Tricka_klan
Návrat nahoru Goto down
Bodyny
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
Bodyny

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime05.08.13 10:25

Přátelé drazí, týden a něco do srazu a nějak někteří asi opomněli, že 25. ČERVENCE již proběhlo (termín DO KDY měli mít všichni kdo chtějí přijet zaplaceno) !
Ač nerada, peníze které nebudou na účtu do pondělí 12.8. budeme brát že dotyčný nepřijede a ať tedy nejezdí.
Nezlobte se na mě, ale všichni o tom víte ROK! A jestli máte problém si zajistit 800Kč, tak po nás nechtějte, abychom zajistili my 15litrů,aby se dalo vše nakoupit a dovézt předem. (vyjímkou jsou slovenští bratia, za které cca polovinu zajistíme), ale za čechy bohužel, ani omylem.
(K dnešnímu dni je to 18nezapalcených x 800,-)
Jestli Vám uniklo, připomínám, že máme 3měsíční mimino, já letos fungovat spíš nebudu než budu, peníze netiskneme a takovou sumu si od nikoho z našich přátel půjčovat nehodláme.
Jestli očekáváte že to zaplatíte v pátek na místě a Body nebo já budeme v sobotu trajdat po nákupech,,,rovnou říkám NE.
Mně bude scházet čas a Bodymu zas budou přebývat promile, předpokládám :-)
Seznam těch, kteří do 25.7 (ani dodnes, 5.8.) neuhradili, tak je prosím informujte, pokud zde nechodí:
Míďa + 1 (zaplatí Sparta?!?)
Darien + 1
Tino
Coroner (zaplatí Sparta?!?)
Peky
Ellis
další 2 posílají peníze v týdnu

Děkuji za pochopení a patřičnou aktivitu z Vaší strany, Dagy

darrieen napsal:
uff 800 kč :(jsem socka ale co se dá dělat Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Po minulejch ročníkách chápu zvedlou cenu a jsem pro :DJen pro případ že se mě to vyhrotí v práci co se dovolené tejká ( opět jako loni se ve stejnou dobu hrnou na dovču i jiný) budu možná potřebovat nějaké potvrzení o zaplaceném pobytu. Loni Body říkal že to není problém. Jen nějakej kus papíru kde bych mohl popřípadě ukázat našemu božstvu v práci že mám přednost Very Happy:D
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime05.08.13 10:03

Chlapci jede někdo v neděli do prahy? Že bych se přifařil Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Bodyny
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
Bodyny

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Music   Pokec ke srazu I_icon_minitime30.07.13 10:59

Royal Elements feat. Hi Def & Justice Party Monster
Avicii feat. Aloe Blacc Wake Me Up
John Newman Love Me Again
NightWork 4-3-2-1 Tancuj (Panáčky)
I Knew You Were Trouble - WALK OFF THE EARTH Feat. KRNFX
The Lazy Song-Bruno Mars (cover) Megan Nicole
Coldplay - Viva La Vida
Coldplay - Paradise
Návrat nahoru Goto down
KmochiCZ
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
KmochiCZ

Datum založení účtu : 08. 11. 10
Roky : 50
Město : Nový Jičín

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime30.07.13 7:30

lidi vemu hudbu stejnou jak minule, jestli Vam tam neco chybelo, ci chcete nejake novinky tak piste seznamy, jinak mate smulu Smile
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime05.07.13 2:38

Tak to jeď přes Most to máš  při cestě Very Happy Smile Razz
Návrat nahoru Goto down
Anti
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
Anti

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime04.07.13 23:14

ak by niekto chcel ist, ale nema ako, tak moja trasa (mam este 2 volne mista):

Roznava, Rimavská Sobota, Lučenec, Zvolen, Žiar n. Hronom, Prievidza, Bánovce n. Bebravou (vezmem Rada a Denisa), Trenčín, Dubnica n. Váhom, Nemšová, Valašské Klobouky, Podolí.

- prípadne môžem urobiť nejakú obchádzku, ak by niekto išiel (ale dufam, ze hodí nieco na benzín lol! )

Vyrážam 15.8.2013 ráno
Návrat nahoru Goto down
Anti
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
Anti

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime03.07.13 5:36

potrebuji surne vedet, ci je tu nekdo z Pardubic nebo okolí? (presneji blízko vesnice Přelouč)? Prodal sem účet na Metinu a chalan by Vám dal prachy pro me :-D.
Návrat nahoru Goto down
darrieen

darrieen

Počet příspěvků : 200

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime30.06.13 3:31

No aby si někdo nemyslel....já o té ceně nediskutoval. Psal jsem že jsem pro a na minulem srazu při debatě s Bodym jsem to sám navrhoval:P Peníze za sebe a Neilu pošleme z vejplaty Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Pokec ke srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec ke srazu   Pokec ke srazu I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Pokec ke srazu
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Pokec ke srazu
» Info o srazu
» pokec k turnaju 2013