E-mail: umbrellaco@seznam.cz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPortálGalleryLatest imagesRegistracePřihlášení

chat pro turnaj

Goto down 
+16
Nosíčci
OnklKárl
Rush
Tino
ivankaNT
Benk
crouzl
[Corp]StoMp
peky
rybiz
darrieen
KmochiCZ
ChrisCoast
Bodyny
Mida CZ
ramp
20 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorZpráva
Nosíčci

Nosíčci

Počet příspěvků : 29
Datum založení účtu : 21. 05. 11
Roky : 104
Město : Lovosice

chat pro turnaj  - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime13.01.12 0:32

Původně jsem chtěl vzít AWM, ale teď to vypadá na M12s nebo M14 Very Happy

Pro ty ,,normálnější týmy" můžete se sami mezi sebou dohodnout, že s enebude používat m12s, sl, atd...
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

Počet příspěvků : 430
Datum založení účtu : 18. 10. 10
Roky : 59
Město : Most

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime13.01.12 1:08

kdo rika.ze pujdou vsici s m12 ,ja si myslim ze kazdy rozumny pujde s cim se mu hraje dobre a s cim chodi cw ,ja osobne pujdu no nechte se prekvapit Laughing
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime13.01.12 3:15

Tak přeji hezkou zábavu mnoho killů a pevné nervi cheers Very Happy

A nezapomeňte před zápasem přečíst pravidla geek

https://umbrell4co.forumsk.com/t203-pravidla-klanoveho-turnaje-leden-2012
Návrat nahoru Goto down
zabijkrtka

Počet příspěvků : 14
Datum založení účtu : 20. 12. 11
Roky : 40
Město : Praha

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime13.01.12 9:44

nepotkal jste někdo mýho partaka ffurt ho nemohu dohnat:D
Návrat nahoru Goto down
KmochiCZ
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
KmochiCZ

Počet příspěvků : 108
Datum založení účtu : 08. 11. 10
Roky : 50
Město : Nový Jičín

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime13.01.12 12:16

take jsem cekal a nedockal se...
Návrat nahoru Goto down
*DTpilotCZ*

*DTpilotCZ*

Počet příspěvků : 32
Datum založení účtu : 26. 10. 10
Roky : 38
Město : Karlovy Vary

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime13.01.12 12:16

jestli je nekdo volnej tak bych se jeste chtel prihlasit diky
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime15.01.12 2:19

Skoda ,že se neprihlásil Pilot a Mirek dřív (24 hráčů)mohli jsme dát pavouka už od začátku bez vyřazování ze základní skupiny a mohlo by být 6 skupin po čtyřech týmech - A,B,C,D,E,F (dle rozlosování) a z těchto skupin by vzešlo 6 vítězných týmů a buď by hráli dále dle daného pavouka nebo týmy by se naskládali dle bodů první ze šestým ,druhý s pátým.... a vzešly by tři družstva a z těch by první dvě hráli o prvenství nebo ze 6 zbývajících týmů poslední dvě družstva by vypadli dle nasbíraných bodů a zbylí čtyři týmy by hráli zase o prvensví . Sad ale neva jsme na začátku a turnajů může ještě být . Nebo můžeme navázat na základní skupinu a podle bodů poskládat týmy do skupin A,B,C,D,E,F. No jak chcete jinak takto musí vypadnout 4 poslední týmy ,které můžou hrát dále mezi sebou .

Naposledy upravil ramp dne 15.01.12 3:23, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
zabijkrtka

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime15.01.12 2:49

no já furt nemohu sehnat Denza Sad
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime15.01.12 3:00

Sad no to je nemile
mas FB ? ozvi se mu na FB nebo ho skusim sehnat . nebo nejak pres PC mimo hru aby jste se mohli kontaktovat :ICQ,SKYPE apod. No to je právě ono proč je forum tak duležité Neutral
Návrat nahoru Goto down
zabijkrtka

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime15.01.12 3:04

no já ješte zkusím sehnat já mu i psal a nic uvidíme jinak si budu mmuset sehnat náhradníka
Návrat nahoru Goto down
LeZz

Počet příspěvků : 6
Datum založení účtu : 27. 03. 11
Roky : 29
Město : Ústí nad Labem

PříspěvekPředmět: K pravidlům   chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime15.01.12 19:15

Mě osobně by vesta s helmou nevadila, protože kdyby byla povolena, tak si hned jdu dokoupit helmu (vestu už mam).. Dále bych zrušil SL+M12 (střílí neustále do jednoho bodu a nehne se, navíc nedělá moc hezkej zvuk a bolej mě z toho uši)
Návrat nahoru Goto down
rybiz
Členové
Členové

Počet příspěvků : 239
Roky : 30

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime15.01.12 21:17

Pravidla jsou pro vsechny stejna.Pokud chces pouzivat ac a zakazovat nejaky zbrane,tak se domluv s tymem ktery bude hrat proti.Pokud souhlasi,tak neni problem
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime15.01.12 21:21

Žadný vesty a helmy s tím nesouhlasím !!! Exclamation Exclamation to je porušení pravidel.A zbraně jsou libovolné ,když se dohodnou týmy na nepoužívání M12 a sl prosím to je jejich věc ,ale přes dohodnutý zbraně stejnak si to někdo rozmyslí a použije tak hraje dál protože je to povolená zbraň .Záleží na týmech a jejich domluvě a důvěře .
Návrat nahoru Goto down
Mida CZ

Mida CZ

Počet příspěvků : 25
Datum založení účtu : 24. 10. 10

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime16.01.12 2:08

Ahoj lidi.
Jak to vypadá s Bodym? Chci už mít za sebou první kolo, no prostě dát někomu na prdel. body, dej mi vědět, kdy by se ti to hodilo, jestli už máš ovšem PC v poho.
Návrat nahoru Goto down
Bodyny
LIEUTENANTS
LIEUTENANTS
Bodyny

Počet příspěvků : 108
Datum založení účtu : 29. 10. 10
Roky : 41
Město : Valašské Meziříčí

PříspěvekPředmět: Turnaj   chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime16.01.12 3:58

Ahoj Míďo,
dnes večer cca kolem 21:00 bychom mohli něco odehrát..PC udržuji při životě:-)Tak snad bude vše Oukej..Včera jsem taky hrál:-)
číslo na mne je 608 346 237
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime16.01.12 6:01

zitra jsem k dispozici z Lezzem tak se hlaste
Návrat nahoru Goto down
Nosíčci

Nosíčci

Počet příspěvků : 29
Datum založení účtu : 21. 05. 11
Roky : 104
Město : Lovosice

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime17.01.12 9:14

CHtěl bych se zeptat. Tím že mi odpadl spoluhráč a teď mám nového, tak by bylo fér kdybychom hráli všechny zápasy znova(I když to byl pouze 1[nechceme přece Káťu připravit o zábavu])
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime17.01.12 9:31

Turnaj je rozehranej tak nevymyslej
Návrat nahoru Goto down
rybiz
Členové
Členové

Počet příspěvků : 239
Roky : 30

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime17.01.12 10:02

ale on má pouze 1 mapu ze 2 v prvim zapase...takze kdyz se s chrisem a crouzlem domluvi tak muze od znova ne? stejne by to dohravali
Návrat nahoru Goto down
zabijkrtka

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime17.01.12 10:16

hmm já se musím asi odhlásit nebo nevím:( denzo si zprávu četl ale neodpověděl Crying or Very sad tak nevím:_(
Návrat nahoru Goto down
ramp
Leader
Leader
ramp

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime17.01.12 10:21

[Corp]rybiz napsal:
ale on má pouze 1 mapu ze 2 v prvim zapase...takze kdyz se s chrisem a crouzlem domluvi tak muze od znova ne? stejne by to dohravali

kdyz se domluvi tak me je to jedno ,ale turnaj znova začinat nebudu

co se týče krtka nevim co je s Denzem ,napis mu jeste jednou ja ho skusim taky kontaktovat ,jinak nevim mohl by jsi mit nahradnika a to Justin
Návrat nahoru Goto down
zabijkrtka

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime17.01.12 10:27

tak já se začnu koukat po novým partakovi
Návrat nahoru Goto down
darrieen

darrieen

Počet příspěvků : 200

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime18.01.12 1:07

Ok tak já se hlásim na help ke krtkovi:D Denzo tohle přece udělal i loni a zajebal tak Stiga:D. Tak jestli už nemá náhradu tak já se hlásim

Návrat nahoru Goto down
zabijkrtka

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime18.01.12 1:11

[

beru tě v kolik budeš mít čas? dneska nebo zítra?

quote="darrieen"]Ok tak já se hlásim na help ke krtkovi:D Denzo tohle přece udělal i loni a zajebal tak Stiga:D. Tak jestli už nemá náhradu tak já se hlásim

[/quote]
Návrat nahoru Goto down
Mida CZ

Mida CZ

Počet příspěvků : 25
Datum založení účtu : 24. 10. 10

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime18.01.12 2:17

Ahoj
Druhe kolo Míďa, Body vs Tino, Hany 15:11 (9-2, 6-9), hrán Dowtown
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: chat pro turnaj    chat pro turnaj  - Stránka 3 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

chat pro turnaj
Strana 3 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Přihlášky do klanového turnaje Leden 2012
» prihlasky na turnaj 2013

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
E-mail: umbrellaco@seznam.cz :: Turnaj 2012-
Přejdi na: