KmochiCZ LIEUTENANTS
Počet příspěvků : 108 Datum založení účtu : 08. 11. 10 Roky : 50 Město : Nový Jičín
| Předmět: Re: Akce - paintball - přihlášky a vše kolem 15.08.12 6:54 | |
| pozde neni, az na to ze se pejnbol sere, bo jsem ted dtal telefon od majitele hriste a ze prej nas vubec nema v kalendari a v patek tam ma napsanou uplne jinou skupinu lidi... grr.. takze ted si s nim telfonuji grrrrrr
edit: tak uz treti telefon s nim, vidim to takhle bohuzel s patkem a skupinou co se tam nasrala misto nas nehne - v patek se sejdem vsichni v zajickove a domluvime se - je varianta sobota, hriste ma volne do 15h pak uz je zase blokle - pak je varianta nedele, kdykoli - pak je varianta kdekoliv mimo jeho hriste, doveze vybaveni, nachysta hriste atd. prijede k nam a klidne to domluvi
shit.. ze ja to neoveroval jeste drive.. a spolehal se na tu telefoni rezervaci z 11.cervna...
A VELKA OMLUVA VSEM ZA KOMPLIKACE
| |
|
ramp Leader
Počet příspěvků : 430 Datum založení účtu : 18. 10. 10 Roky : 59 Město : Most
| Předmět: Re: Akce - paintball - přihlášky a vše kolem 15.08.12 18:32 | |
| - KmochiCZ napsal:
- pozde neni, az na to ze se pejnbol sere, bo jsem ted dtal telefon od majitele hriste a ze prej nas vubec nema v kalendari a v patek tam ma napsanou uplne jinou skupinu lidi... grr.. takze ted si s nim telfonuji grrrrrr
edit: tak uz treti telefon s nim, vidim to takhle bohuzel s patkem a skupinou co se tam nasrala misto nas nehne - v patek se sejdem vsichni v zajickove a domluvime se - je varianta sobota, hriste ma volne do 15h pak uz je zase blokle - pak je varianta nedele, kdykoli - pak je varianta kdekoliv mimo jeho hriste, doveze vybaveni, nachysta hriste atd. prijede k nam a klidne to domluvi
shit.. ze ja to neoveroval jeste drive.. a spolehal se na tu telefoni rezervaci z 11.cervna...
A VELKA OMLUVA VSEM ZA KOMPLIKACE
No stalo se ,snahu jsi měl a rezervaci taky takže je chyba na jejich straně.Co se týče mě možná v sobotu na 2h jestli budu schopnej ,nebo někde kam nám to doveze a v sobotu odpoledne .V neděli už u nás nepřipadá v úvahu aby jsme přijeli domů někdy večer když Iva má děti a máme to takovou dálku. Toť můj názor ,přijedeme,hodíme řeč co ostatní a uvidí se .Zatím , tak zítra těším se | |
|