| Kdo co má na starosti na srazu 2012 -- návrhy | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
ramp Leader
Počet příspěvků : 430 Datum založení účtu : 18. 10. 10 Roky : 59 Město : Most
| Předmět: Kdo co má na starosti na srazu 2012 -- návrhy 13.05.12 22:56 | |
|
Naposledy upravil ramp dne 22.05.12 2:27, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
ramp Leader
| Předmět: Re: Kdo co má na starosti na srazu 2012 -- návrhy 13.05.12 23:22 | |
| 1. První a to už je domluvené . Letošní proslov ke klanu (uvítací řeč ) bude mít Ivanka (naše milá Vlastička ) jak přislíbila . 2. Pomoc na přípravě tábora -- dřevo Sparta jede o den dříve . Tak toho nechám to bylo jen ve foru : Iva proslov příprava dřeva na táborák Sparta Já slibuji že zas přivezu vepřový na gril, z loňska vlajku Umbrella že jí mám u sebe . No a dále vymýšlejte kdo co zařídí . | |
|
| |
KmochiCZ LIEUTENANTS
Počet příspěvků : 108 Datum založení účtu : 08. 11. 10 Roky : 50 Město : Nový Jičín
| Předmět: Re: Kdo co má na starosti na srazu 2012 -- návrhy 21.05.12 2:01 | |
| Kmochi zajisti hudbu a vzduchovku atd.. proste jako loni, na patek si beru dovolenou takze rad jiz ve Ctvrtek nekde Spartu s Bodym zkontroluji a co bude treba poresim ) Sparta se konecne nauci zachazet se drevem a sekerou ane ze bude plakat mistnim na rameni at vytahnou motorovku jak minule ;-) Iva se necha ukecat na vyrobu gulase ;-) kdyz ty slibene buchty by take nebyly marne (jinak ho prej dela darien a to nevim jestli risknem) Kmochi se pokusii nevypit slivovici co ma pro Rampa schovanou Iva pry sezene klanove tricka ci satky at jsme krasni Ryba byl poverenym fotografem, kameramanem atd.. takze stativ sebou, at se mas Rybo o co opirat az zapijem tve 18ctiny Ramp by si mel vzit rybarskou zidlicku/lehatko ... je pohodlnejsi na spani u ohne nez ta tvrda lavice Rado bacha, at ti i letos cigara nepo...e ptak ;-) PS: ty krevetky a peceny ananas minule byly take vyborneee ;-) kdo to tenkrat zajistoval ? atd..
Naposledy upravil KmochiCZ dne 21.05.12 18:43, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Hans
Počet příspěvků : 28 Datum založení účtu : 18. 10. 10
| Předmět: Re: Kdo co má na starosti na srazu 2012 -- návrhy 21.05.12 6:21 | |
| Krevety a ananas jsem dělal já, ale letos na 100% nejedu, protože se sraz koná v době, kdy jsem na dovolený... | |
|
| |
Bodyny LIEUTENANTS
Počet příspěvků : 108 Datum založení účtu : 29. 10. 10 Roky : 41 Město : Valašské Meziříčí
| Předmět: Sraz 2012 25.05.12 2:45 | |
| Hansy,je moc velká škoda že nedorazíš.. Pokusím se sehnat nějaký větší gril,co se týče guláše,tak ho nechám udělat.Proč někoho trápit u sporáku,když se přijel bavit.Co se týče proslovu tak nesouhlasím,to by si měl moc jednoduché Rampíku,pár slov k zahájení budeš mít i ty..Dále bych chtěl poprosit ty co budou cestovat vlakem nebo busem,ať dají vědět..Ať nemusí složitě šmatlat z vlakáče na Autobusák nebo naopak,zorganizuji odvoz do tábora Umbrelly:-)Co se týče peněz za sraz,částku zveřejním až budu mít kompletní počet účastníků srazu..V ceně srazu bude Guláš+Polévka(Hovězí vývar),pivo,limo,ubytování(spacáky sebou)Pokud byste chtěli mít povlečené,cena je trošku jinde,dřevo.Pokusíme se zorganizovat nějaký program-hry,soutěže atd Rampíku nevím zda tyhle informace jsem napsal správně do téhle sekce,každpopádně by je měli mít i kluci z GDI a Czech Angeles. Darriene seženeš mi kontakty na ogary z GDI a Czech Angels? Rampe,Ivo,Darriene-nechcete též přijet již ve čtvrtek?? | |
|
| |
KmochiCZ LIEUTENANTS
Počet příspěvků : 108 Datum založení účtu : 08. 11. 10 Roky : 50 Město : Nový Jičín
| Předmět: Re: Kdo co má na starosti na srazu 2012 -- návrhy 30.05.12 8:26 | |
| rampe pripis mi tam prosim bodik ;-) - "specialni" terce pro Sparticku | |
|
| |
[Corp]Sparta LIEUTENANTS
Počet příspěvků : 37 Datum založení účtu : 24. 10. 10 Roky : 46 Město : Praha
| Předmět: Re: Kdo co má na starosti na srazu 2012 -- návrhy 12.06.12 10:53 | |
| | |
|
| |
ramp Leader
| Předmět: Re: Kdo co má na starosti na srazu 2012 -- návrhy 12.06.12 16:10 | |
| lol lol my přijedeme v pátek a na střílečku Jude už neunese flusačku a já mám vyhráno --- se do něj trefím bez odporu | |
|
| |
ramp Leader
| Předmět: Re: Kdo co má na starosti na srazu 2012 -- návrhy 12.06.12 16:21 | |
| Jinak ještě upřesníme kdo co .ale základ trocha vím kdo co slíbil ,Kmochi hudbu,Sparta pomůže ze dřevem ,Body snad sežene gril páč já mám malej a ten je na hovno a Hans ten jeho pěknej --- škoda Hans nejede.,Co se týče guláše Body přislíbil ,že nám ho uvaří Tchýně + polévku.Já přivezu vlajku z loňska + českou + něco na gril. No a zbytek to se ještě domluvíme ,byl bych pro Míďovo naložený bůček na grilu taky byl dobrý ,krevety mohu koupit ,ale k tomu sosu co dělal Hanz jsem se ještě nedostal takže jeho recept jsem nevyskoušel.Co se týče ananasu vím ,že některým šmakoval ,ale já osobně ho dělat nebudu páč jsem to zkoušel jednou aa nějak jsem to připálil . No snad ještě popovídáme a upřesníme . hlavně Daro ať skusí dát ty jména z jiných klanů a asi tak nějak jak psal Sparta ať s toho není párty o 50 lidí kdo to bude vše obskakovat (pití,jídlo apod. a pak v Neděli uklízet . Na tom něco je . | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kdo co má na starosti na srazu 2012 -- návrhy | |
| |
|
| |
| Kdo co má na starosti na srazu 2012 -- návrhy | |
|